Vettä satoi ja oli kylmä.

Sveti Rocin alitetuamme alkoi se hiivatin syksy, vaikka se tuntuukin ihan raikkaalta täällä Suomessa ollessa.  On raikasta ja kuulasta, ei ole hiki, mutta siitä myöhemmin.

Sveti Roc on vuorijono, joka jakaa Kroatian kahtia.  Toiselle puolelle jää lämmin etelä ja toiselle se toinen.  Vuoren alitus kestää 10 min. tai jotain en osaa sanoa tarkkaan kun on tuo tunnelikammokin.  Ajoin vain ja seurailin keskiviivaa.

Kuitenkin sen hiivatin vuoren pohjoispuolella oli selvästi syksyn merkit tuulilasissa ja auton lämpömittarissä.  Siitä sitten sukellettiin kohti pohjoista.

Alkoi vesisade ja sitten se vaurastui, runsastui kertakaikkiaan ja päätyi kaatosateeksi.  Siinä sitten ajelimme Sloveniaan ja siitä Karawanken-tunnelin kautta Itävaltaan.  Tunnelin toisessa päässä ei näkynyt valoa, siellä näkyi vesisadetta.

Matkasimme Maltalle.  Siis ihan aikuisten oikeesti Maltan kylään ja cämppärille Maltatal.  Sielläkin satoi ja oli kylmää.  Onneksi olut siellä oli kylmää ja wienerschnitsell lämmintä + ranskalaiset rapeita.  Siis nautimme perhecämppärin ravintolassa vastalämmitetyn takan lämmöstä ja skoolasimme Itävallalle.

Lähtöaamuna satoi taas vettä ja sanoimme kiitos ja kuulemiin.  

Ajoimme Baijeriin.

  

453-normal.jpg

Winemaker