Oikeastaan hyvä ja käyttökepoinen ilmaisu tämä vököstely.  

Olen vököstellyt koko kevään ja tämän alkaneen kesän Ficcaavien ihmisten kanssa.  Kivaa hommaa ja mielenkiintoista työtä, antoisaakin sekä sellaista, jossa voi toteuttaa itseään.  Olemme kirjoittaneet asian tiimoilta blogiimme, olemme pitäneet naamakirjan sivuja, olemme lähettäneet ihan oikeata kirjepostia, sekä tietysti sähköpostia että myös kirjanneet asioita virallisille kotisivuillemme.  Sanalla sanoen olemme tehneet kansainvälistä FICC-Rallyä Suomessa suomalaisille sekä tietysti ulkomaisille vieraillemme.

Jos aikuisten oikeasti ajatellaan tekosiamme, ei termi vököstellä kuvaa sitä laisinkaan.  Tehty työ on ollut vapaaehtoistyönä ja oto - pohjalla tehtynä hyvinkin intensiivistä ja on anastanut meistä itse kunkin ajasta palasen.  No, aika on suhteellinen käsite ja jakautuu kunkin elämäntilanteen mukaan, toisilla enemmän, toisilla vähemmän.  Noilla työssäkäyvillä sitä on ollut vähemmän, tai ainakin ovat omastaan anastaneet, työpanostaan suunnitellessaan.  

Asioiden kääntyessä loppusuoralleen, kesän edetessä ja Kirjurinluodon elämisenajan lähestyessä ponnistamme vielä kerran koko talkooporukka.  Rutistamme The Best Ever - tapahtuman kunniallisesti käyntiin ja aikanaa päätökseen.

Sen jälkeen voimme hyvillä mielin vököstellä.

 

083-normal.jpg